Els Mossos augmenten els controls en el sector dels viatgers a l'aeroport

La policia autonòmica i la Guàrdia Urbana de Barcelona participen en una mesa de treball amb representants del món del taxi, la Direcció General del Transport i l’Autoritat del Transport Metropolità per combatre l’intrusisme professional.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Divisió del Transport  i de l’Àrea de Seguretat Aeroportuària (ASA) incrementen aquest estiu els controls en l’àmbit de l’intrusisme laboral en el sector del taxi a l’Aeroport de Barcelona- El Prat. L’objectiu d’aquests controls és garantir que el transport de viatgers de fins a nou places en vehicle lleuger, tipus taxi,  es realitzi d’acord amb la legislació vigent.

Intrusisme laboral

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona, juntament amb representants del món del taxi, de la Direcció General del Transport i de l’Autoritat del Transport Metropolità, participen en una mesa de treball per lluitar en l’àmbit de l’intrusisme professional i la competència deslleial en aquest sector. En la darrera reunió, els Mossos d’Esquadra es van comprometre a incrementar els controls específics a l’aeroport de Barcelona-el Prat durant els mesos d’estiu, coincidint amb un augment de l’arribada de turistes en motiu de l’inici de les vacances.

La pressió policial realitzada durant el darrer any per combatre l’intrusisme laboral de particulars i/o empreses que no disposen de les autoritzacions corresponents ha comportat que durant els darrers mesos el nombre de vehicles interceptats sense permisos sigui inferior als detectats en anys anteriors. Així, durant l’any passat els vehicles que realitzen aquest tipus de transport de viatgers sense cap mena d’autorització s’ha reduït notablement a l’Aeroport de Barcelona – El Prat. Els controls per detectar-los i la implementació de la mesura d’immobilització i dipòsit del vehicle fins que s’abona en concepte de dipòsit la quantia econòmica de la denúncia (4000 €) han contribuït a disminuir la presència d’aquest tipus de vehicles. Dels 146 controlats durant el mes de juny i els primers dies de juliol d’enguany, només 7 vehicles no disposaven d’autorització.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
80

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix