Augmenta la demanda d’aigua entre els habitants de la xarxa metropolitana de Barcelona

Han consumit 22 litres més d'aigua al dia durant l'onada de calor, que suposa un increment de la demanda d’1,5 hm3 en aquests 15 dies.

Entre el 22 de juny i el 5 de juliol, la producció mitjana d’aigua a les potabilitzadores i dessalinitzadores del sistema ATLL va ser d’11,7 m3/s, mentre que per les mateixes dates de l’any passat, la producció va ser de 10,5 m3/s. I és que els habitants de la xarxa metropolitana de Barcelona –entre elsquals es troben els que resideixen en el Baix Llobregat- han consumit més aigua del que és habitual durant l’onada d’altes temperatures que ha afectat Catalunya en les darreres dues setmanes, concretament 22 litres de més per habitant i dia. Aquest increment s’ha comptabilitzat en el sistema ATLL, que abasteix a més de 100 municipis que formen part de la xarxa metropolitana de Barcelona, amb un total de 4,5 milions d’habitants.

En aquest sentit, la demanda d’aigua ha registrat un increment d’1,5 hm3, segons dades de l’Agència Catalana de l’Aigua. Una de les causes de l’augment de la demanda ha estat les altes temperatures, tenint en compte que la temperatura mitjana ha estat uns 3ºC més alta el 2015, amb una màxima 4,6ºC més elevada que la registrada el 2014.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
80

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix