Castelldefels donarà la benvinguda als infants saharauís i les famílies d’acollida amb una festa

Enguany són set infants, procedents dels campaments de refugiats de Tindouf, els que passaran l'estiu al municipi baixllobregatí.

La Plaça de l’Església acollirà el pròxim divendres 10 de juliol la festa “Castelldefels Balla pel Sàhara”, organitzada per l’Associació Castelldefels Sàhara amb la col·laboració de diverses entitats locals. Un esdeveniment que vol donar la benvinguda als infants saharauís i les famílies d’acollida. L’objectiu d’aquesta festa és fer un treball de visualització de la causa i el projecte Vacances en Pau, d’acollida d’infants saharauís.

Enguany a Castelldefels hi haurà set infants procedents dels campaments de refugiats saharauís de Tindouf, quatre dels quals no han sortit mai dels campaments de refugiats i coneixeran per primer cop el municipi baixllobregatí, i tres dels quals repeteixen l’experiència de conviure amb una familia de Castelldefels.

Activitats

A més dels Tallers infantils organitzats per Enigma Difusió Patrimonial, la resta de la festa es dedicarà a que tota la gent que participi Balli pel Sàhara. Començarà l’Acadèmia de Baile Sueño Andaluz, amb Hip Hop, i posteriorment faran ballar als assistents Salsa. A continuació els alumnes de Paranoia Studi faran unes demostracions de coreografies de Street Jazz, Comercial Dance, sota la direcció i coreografia de Patrícia Egea. La Zumba posarà fi a la festa a càrrec de la instructora Alba Sorribas de Paranoia Studi.

L’Associació Castelldefels Sàhara tindrà un stand present a la festa on informarà dels projectes que realitzen actualment al Sàhara i on es vendrà artesania i bijuteria saharaui, així com llibres i dvd de temàtica saharauí.

Redacció / Foto: AC Sahara

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
80

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix