L’FCG inicia les obres de millora de la via de la línia Llobregat-Anoia

Ferrocarrils modernitzarà l'estructura de la via, es renovaran els canvis d'agulla i el sistema de radiocomunicació, i tot tindrà un cost de prop de 2,5 milions d’euros.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FCG) ha licitat les obres de millora de la via a diferents punts de la línia Llobregat-Anoia. Aquestes actuacions consistiran, principalment, en la millora de la infraestructura i superestructura, així com en el reforç i la renovació de diferents elements per tal de millorar el confort i la seguretat en el viatge. El cost serà prop de 2,5 milions d’euros i els treballs s’executaran en diferents dates durant els pròxims mesos, sense tenir una afectació directa en l'usuari, ja que els treballs es realitzaran en horari nocturn.

Es duran a terme les millores següents (comarca del Baix Llobregat):

-       Subministrament i instal·lació d'un nou sistema de radiocomunicació a tota la línia, inclosos els ramals industrials i el cremallera de Montserrat, per facilitar la comunicació entre el tren i el centre de gestió de la circulació, amb cobertura a tot el traçat de la via pels trens i el personal que treballi a la zona.

-       Renovació completa de la superestructura de la via en un tram de 300 metres entre les estacions de Cornellà Riera i Almeda, corresponent al tram de vies 1 i 2 adjacent a l’estació de Cornellà, a la corba d’entrada. Els treballs comporten la renovació de carril, travesses i balast, incloent-hi una manta antivibradora.

-       Renovació completa de la superestructura de la via en un tram de 800 metres entre les estacions de L'Hospitalet de Llobregat i Almeda, corresponent al tram de via 1 adjacent a l’estació d’Almeda. Els treballs comporten la renovació de carril, les travesses i el balast.

Redacció / Foto: FCG

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
233

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix