Sánchez-Camacho defensa a Sant Feliu un "model d'immigració legal i ordenat”

La presidenta del PPC va destacar que "la immigració llatinonamericana és molt volguda pel PP i avui, en un món globalitzat, és més important que mai la nostra convivència i la nostra unió".

La presidenta del Partit Popular Català, Alicia Sánchez-Camacho, va defensa ahir a Sant Feliu de Llobregat "un model d'immigració legal i ordenada que contribueixi a una Catalunya de llibertat i pluralitat, sent catalans, espanyols i europeus, que és el que vol el Partit Popular". "Solament nosaltres anem a garantir la convivència democràtica i que Catalunya segueixi sent plural", va assegurar.

En un acte amb la Plataforma Hispanoamericana de Catalunya celebrat a a Sant Feliu de Llobregat, Sánchez-Camacho ha assenyalat que "la immigració llatinonamericana és molt volguda pel Partit Popular perquè sou els que sempre heu admirat la mare pàtria". En aquest sentit, la presidenta del PPC va destacar els "llaços que ens han unit durant segles, com a nostra llengua, que parlen més de 500 milions de persones". "Per això avui, en un món globalitzat, és més important que mai la nostra convivència i la nostra unió",va dir destacant que "em sento orgullosa de tenir-vos en cadascuna de les llistes del PPC en la qual us heu presentat, perquè sou tan espanyols com nosaltres."

Així mateix, la presidenta del PPC va alertar que "en les pròximes eleccions municipals ens juguem molt, alguns volen traslladar que sigui una primera volta d'unes eleccions plebiscitàries, i vosaltres, amb una exclusió de Catalunya d'Espanya, perdríeu la doble nacionalitat amb els vostres països d'origen i també es perdrien els múltiples tractats comercials de tot tipus amb qualsevol país del món". "Això seria gravíssim des del punt de vista econòmic i cultural però això no passarà mai perquè el PP està al Govern i el PP és un partit fort", va afegir.

De la candidata

Durant la seva intervenció, Sánchez-Camacho també ha fet referència a la candidata del PPC a l'alcaldia de Sant Feliu de Llobregat, Elisabet Ortega, "una dona jove, amb moltes ganes i amb molta força". "El PP de Sant Feliu és un partit seriós, és el partit de l'ocupació, del present i del futur", va afegir destacant que "som un partit de bases molt sòlides i fermes, i per això la gent sap que votant al PP està votant a uns candidats seriosos i a unes sigles que donen estabilitat i progrés". A més, va destacar que “els partits frontissa l'única cosa que volen són càrrecs i cotxes oficials; Albert Rivera fa tres anys no donava solucions i fins i tot Ciutadans volia el rescat, i ara que està tot fet, ve a aprofitar-se de les reformes que ha fet el PP per treure Espanya de la crisi.”

Denúncia
Finalment i sobre la denúncia que ha fet Esquerra Unida en la Comissió Europea per l'eslògan de campanya del PP de Badalona, la presidenta del PPC ha recordat que "l'alcalde de Badalona ja ha dit molt clar que el seu lema és lluitar contra l'incivisme com porta fent durant els últims anys que ha governat a la ciutat, on s'estan reduint les dades de criminalitat i les dades de delinqüència; i si algú està pensant una altra cosa s'equivoca". "Si el que vol fer ICV és una campanya de publicitat gratuïta a l'alcalde que la hi faci però s'equivoca", va concloure.

Redacció / Foto: PPC

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix