El president Mas fa costat a la candidata santfeliuenca Rosa Maria Martí

L’alcaldable convergent a Sant Feliu de Llobregat va destacar la tasca feta pels regidors de CiU en polítiques socials i transparència i va assegurar que “mai governaran pensant en les pròximes eleccions, sinó en les properes generacions”.

El president de la Generalitat, Artur Mas, que va acompanyar ahir al vespre a la candidata de CiU a l’alcaldia de Sant Feliu de Llobregat, Rosa Maria Martí, va assegurar que “ni l’insult, ni el menysteniment, ni la manca de respecte han de formar part d’una campanya electoral, d’una democràcia de qualitat o d’una democràcia madura”. El màxim dirigent de CiU ho va afirmar en referència a algunes formacions polítiques que en els darrers dies han basat les seves intervencions públiques en “l’ús d’una violència verbal”, enlloc “de sentir propostes i contraposar programes.”

En nom de CiU i com a màxim representant de la Generalitat va recordar que en aquests darrers anys “Catalunya és un país que ha demostrat altes dosis de civisme”. I en aquest sentit, va emplaçar aquestes formacions i els seus líders polítics que a més, “aixequen la bandera d’allò que és nou” a prendre nota de les paraules del Premi Nobel de la Pau i Premi Internacional Catalunya, Desmond Tutu: “No aixequis la veu, millora els teus arguments.”

En un acte polític que va omplir la sala d’actes del Casal de la Gent Gran de Sant Feliu de Llobregat; el màxim dirigent de CiU va donar suport a Rosa Maria Martí i va reclamar el vot per a ella, perquè pugui assolir l’alcaldia de la ciutat. Artur Mas va recordar que CiU és el partit que està més preparat per “generar feina, mantenir el benestar i poder aconseguir la llibertat de Catalunya”. I ho ha exemplificat, desgranant cada una d’aquestes prioritats “malgrat que l’atur segueix sent elevat, se li està donant la volta; i que el percentatge destinats en salut, ensenyament i benestar mai ha estat tan elevat”. I va sentenciar, subratllant que al pròxim mandat municipal hi haurà ajuntaments que “intentaran frenar el procés que viu Catalunya i d’altres al costat del Govern i el Parlament empenyent. Volem donar la veu a la gent, que s’expressi i que tinguin la mateixa possibilitat que a Escòcia i al Quebec.”    

L’alcaldable

La candidata a l’alcaldia de Sant Feliu, Rosa Maria Martí, va recordar que el context econòmic i social que viu Catalunya i per això va assegurar que des de “Convergència i Unió, quan hem tingut responsabilitats de govern mai hem governat pensant en les properes eleccions; sinó en les pròximes generacions”. Per això va destacar que el seu equip per assolir l’alcaldia està configurat per gent “experimentada i eficaç que no pensa en els rèdits a curt termini.”

Martí també va subtrallar també que la tasca feta a l’Ajuntament de Sant Feliu i va remarcar que les polítiques socials i de polítiques de transparència impulsades per regidories de Convergència i Unió. “Hem estat a l’altura de les circumstàncies, ajudant a molta gent durant vuit anys, i a més els últims anys han estat brutals, va detallar Martí que ha estat primera tinent d’alcalde en aquest mandat. Pel que fa a les polítiques de transparència ha recordat que el consistori ha estat guardonat i que des de CiU vol que se segueixin reforçant.

Redacció / Foto: CiU

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix