Daniel Serrano: “Si governem abaixarem impostos, l’Ibi, l’aigua i el transport públic”

El candidat del PP a l’alcaldia de Cornellà de Llobregat també es va comprometre a “treballar per reobrir l’estació de RENFE de Sant Ildefons”.

L’Auditori de Sant Ildefons va acollir la presentació del nou candidat del partit Popular a l’alcaldia de Cornellà de Llobregat, Daniel Serrano. L’actual diputat del PP al Congrés va estar acompanyat a l’acte pel portaveu del comitè de campanya nacional, Pablo Casado, a més de la presidenta local, Isabel Espinosa, i diferents regidors del partit al consistori municipal.

Durant la seva intervenció Serrano va manifestar el seu agraïment a Isabel Espinosa, “ànima del partit a Cornellà” i va expressar la seva total satisfacció davant la nova responsabilitat que “exercirà amb compromís, entusiasme i total lliurament”. El candidat va dir que seguirà en la mateixa línia que els seus antecessors, Isabel i Max, que “han treballat tots aquests anys en un projecte concret, honest i de futur per a Cornellà. El partit té a Cornellà un bon equip, proper i humà, jove, dinàmic i integrador amb gent de gran experiència i trajectòria política al que vull sumar la meva experiència en les meves responsabilitats i treballar junts per aconseguir el millor per a Cornellà i donar-li l'estabilitat econòmica i social que es mereix”.

Propostes
El candidat ha presentat algunes de les propostes del seu programa electoral destacant que treballarà per garantir la seguretat i el civisme en el municipi i no tolerarà als incívics. Així mateix va dir pel que fa a la immigració que està ha de ser legal i integrada. “No pot ser que tal com arriben de manera il·legal puguin accedir a tots els nostres serveis socials abans que els ciutadans de Cornellà que paguen els seus impostos. Drets si però obligacions també. Senyor Balmón, menys jornades d’autobombo sobre pobresa i més mesures per remeiar-la a Cornellà”, va dir.

També es va comprometre a abaixar els impostos: “Si governem reduirem l’IBI, l’aigua i el transport públic” i va anar més lluny quan va afirmar que “treballarem per reobrir la parada de RENFE de Sant Ildefons.”

A més, per a Serrano “trenta anys de govern socialista a la ciutat és massa, l'Alcalde ja no té il·lusió i s'ha acomodat i això es nota a Cornellà”. Va afegir que al costat del seu equip “treballarem des de la proximitat als seus veïns per enfortir els ponts amb els habitants de Cornellà i treballar en la cerca de solucions als problemes reals del municipi. Farem política local fugint de debats ideològics identitaris i estèrils que solament obeeixen a interessos partidistes i personalistes d'aquells que prefereixen la confrontació i trencar la convivència aprofitant-se dels sentiments de les persones. A Cornellà el Partit Popular ho formem persones disposades a defensar les idees del partit i la unitat d'Espanya.”

Espinosa i Casado

La presidenta local, Isabel Espinosa, va manifestar que “Cornellà ha estat sempre i serà una ciutat catalana i espanyola, i no ens podem fiar dels socialistes per garantir-ho”. D’altra banda, Pablo Casado, va fer un repàs a les reformes dutes a terme pel govern de Mariano Rajoy per “treure'ns de la crisi en la qual ens va deixar el govern socialista” i va afegir que “l’experiència és un grau" referint-se a Serrano i animant als veïns de Cornellà al fet que dipositin la seva confiança en la garantia de creixement i estabilitat que representa el Partit Popular, amb un candidat com Dani Serrano, “amb un enorme potencial personal i una capacitat de treball extraordinària.”

Els seus càrrecs

Daniel Serrano, advocat, és president del Comitè de Drets i Garanties del Partit Popular de Catalunya i ocupa actualment al Congrés les responsabilitats de Portaveu de la Comissió d'Afers exteriors, vocal de la Comissió de Defensa, adscrit de la Comissió d'Educació i Esport, adscrit de la Comissió d'Ocupació i Seguretat Social Vocal de la Comissió Mixta per a la Unió Europea i vocal de la Comissió Mixta de Control Parlamentari de la Corporació RTVE i les seves Societats.

Altres convidats

A l’acte també van assistir representants de diferents formacions polítiques convidades per la presidenta local, Isabel Espinosa. Va ser el cas de Convergència i Unió (CiU) o del PSC amb Antonio Martínez Flor, actual Tinent d’Alcalde i Regidor Delegat de l’àrea de Política Territorial i Seguretat.

Redacció / Foto: LPdB

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix