L’Assemblea Nacional Catalana inicia la cursa electoral del 27-S a Cornellà

L’entitat independentista farà el seu primer acte a la Fira aquest pròxim divendres 27 de febrer.

A set mesos de les eleccions catalanes del 27 de setembre, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitzarà el pròxim divendres 27 de febrer, el seu primer acte a la Fira de Cornellà de Llobregat a partir de les 20 hores.

Un acte que marcarà el punt d’inici “del camí decisiu cap a les eleccions, en què els catalans i catalanes podran votar sobre la independència” i que tindrà com a lema 27092015: On tot comença. L’ANC l’ha dividit en tres eixos fonamentals: la incidència social, la incidència política i la mobilització social, on hi ha previst que es donin a conèixer les propostes d’actuació de l’entitat en els pròxims mesos i les campanyes que durà a terme. La seva presidenta, Carme Forcadell, ha manifestat que “No tinc cap dubte que el 27 de setembre hi haurà eleccions plebiscitàries. No hi ha altra solució.”

Amb aquest acte l’Assemblea Nacional Catalana aposta clarament per als partits polítics que estan al costat de la independència i, alhora, vol recuperar el lideratge perdut després del procés participatiu del 9 de novembre. Hi ha previst l’assistència d’unes 2.000 persones.

Redacció / Foto: Joan Carles Arengo (ANC)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix