Eduard Sanz serà el nou alcalde d’Esplugues de Llobregat

El relleu es produirà el 2 d’octubre en un Ple extraordinari en què Pilar Díaz, nova delegada del Govern de la Generalitat a Barcelona, presentarà la seva renúncia i on el grup municipal socialista té la majoria d’edils (10 de 21)

El dimecres 2 d’octubre, a la tarda, tindrà lloc el Ple extraordinari en què Pilar Díaz presentarà la seva renúncia com a alcaldessa. A continuació, es farà una nova sessió en què el grup municipal socialista, amb majoria d’edils (10 de 21), proposarà Eduard Sanz per ser investit com a nou alcalde del municipi baixllobregatí.

Captura de pantalla 2024 09 20 a las 17.59.38

PilarDiaz

Pilar Díaz, la tercera persona al capdavant de l’alcaldia espluguina des de la recuperació de la democràcia –hi va accedir el 12 de juny de 2006–, va ser nomenada el 3 de setembre com a delegada del Govern de la Generalitat a les vegueries de Barcelona. Díaz va accedir a l’alcaldia d’Esplugues el 12 de juny de 2006, en substitució de Lorenzo Palacín. A més, havia estat des del 2003 primera tinent d’alcaldia i portaveu del grup municipal Socialista.

El perfil

El candidat socialista ocupa, actualment, la primera tinença d’Alcaldia i la regidoria de Territori i Sostenibilitat des del 2015. Anteriorment, va ser regidor de Joventut (1999-2003), de Cultura (2007-2011) i tercer tinent d’Alcaldia i regidor de Cultura, Patrimoni i Habitatge Social (2011-2015).

02 Eduard Sanz

Eduard Sanz té 52 anys, té un Postgrau en Estratègia i Competitivitat Nacional (UPC, 2010), va cursar estudis d’Enginyeria Tècnica d’Obres Públiques (UPC, 1992-1995) i és tècnic especialista en Electrònica Industrial.

Redacció / Fotos: Aj. Esplugues-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Sant Boi de Llobregat

Es posa en marxa el projecte Sant Boi Respira + Verd (SBR+V)

Amb un pressupost global de més de 4 milions d’euros hi ha previst la creació de quatre parcs nous i la renovació d’altres espais verds de la ciutat,…
1354

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix