El PPC tanca les primeres 15 candidatures del Baix Llobregat

Manu Reyes optarà a recuperar l'alcaldia de Castelldefels, i es renoven els candidats de Cornellà, El Prat de Llobregat, Cervelló, Martorell i Molins de Rei

El Partit Popular Català ha tancat les primeres 15 candidatures de la comarca del Baix Llobregat per a les pròximes eleccions municipals. Manu Reyes optarà a recuperar l'alcaldia de Castelldefels, després de quatre anys de govern de pacte entre PSC, Movem, Castelldefels sí que es pot ERC i PdeCat per a evitar que aquest seguís en l'alcaldia.

DwdfkMpXQAAZZBv

Manu Reyes

A Cornellà de Llobregat es renova la candidatura amb Manuel Casado després que el secretari general del PPC, Daniel Serrano, anunciés que no anava a repetir en aquest lloc per a dedicar-se a les seves funcions de partit i treballar per a millorar els resultats de les eleccions municipals. Així mateix el regidor del Prat de Llobregat, Miguel Ángel Ochoa, passarà a liderar la llista. També es renoven els cap de llista de Cervelló, Martorell i Molins de Rei amb Eva Figueres, Vicente Casal i Antonio Valverde respectivament.

DxBUEA WwAAFlL7

Manuel Casado

la 20foto

Miguel Ángel Ochoa

A Gavà el PPC tornarà a confiar en Mónica Parés, a Sant Joan Despí el candidat serà de nou Manuel López, a Sant Feliu de Llobregat continuarà Elisabet Ortega, en Sant Boi seguirà Marina Lozano i a Sant Just Desvern, Enrique Salvadores.

monica pares 270717

Mónica Parés

La candidata de Sant Andreu de la Barca serà Sonia Aranda, a Corberà de Llobregat s'aposta per Alfonso Olarte, a Esparreguera, Carlos García LLevet i a Olesa de Montserrat, José Francisco Ramírez.

Amb aquests primers nomenaments el Partit Popular Català comença ja a treballar per a millorar els resultats dels últims comicis presentant-se com a garantia de canvi davant l'independentisme i els populismes.

 

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix