ERC denunciarà públicament el projecte Cornellà Natura

Els republicans realitzaran una acció informativa aquest dissabte al parc de la Ribera, ja que consideren una “campanya de maquillatge sense contingut real al darrere” les remodelacions previstes en diversos espais de la ciutat

 

ERC de Cornellà de Llobregat té previst realitzar una acció informativa el proper dissabte 10 de juny, a les 12.30 hores, al parc de la Ribera de Cornellà, per denunciar les actuacions de l'equip de govern de l'Ajuntament pel que fa a les remodelacions de diversos espais de la ciutat.

Segons els republicans, en aquest cas, el parc de la Ribera es va reformar el 2010 quan es va construir l'Splau, una remodelació que ja va estar envoltada de polèmica. Ara, tan sols set anys més tard, s’ha tornat a remodelar. Aquesta nova reforma, amb un cost de 420.000 €, tampoc no ha deixat el parc en les millors condicions.

L'equip de govern ha emmarcat la reforma en la campanya Cornellà Natura que té com a objectiu humanitzar i naturalitzar la ciutat. Tanmateix, des d'ERC es veu com una campanya de maquillatge, sense un contingut real al darrere. ERC-Cornellà defensa un altre model de ciutat, i per això aquest dissabte denunciarà públicament que Cornellà Natura com a projecte es queda en l’aspecte més superficial i que està en contradicció amb la pràctica del govern municipal de les darreres dècades.

Redacció / Foto: ERC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix