El PSC del Baix Llobregat aposta per Iceta com a candidat a la Generalitat

La nova executiva socialista, encapçalada per Antoni Poveda, proposa també fer una trobada a la tardor amb partits i sindicats de la comarca

Antoni Poveda, el recentment reelegit Primer Secretari del PSC del Baix Llobregat, va expressar la decisió de donar suport a Miquel Iceta com a candidat a la presidència de la Generalitat en un context en el qual "sembla inevitable que tinguem unes noves eleccions autonòmiques al 2017". Poveda va fer aquestes declaracions en nom de l'executiva del PSC del Baix Llobregat, durant la cloenda de l'Assemblea de Federació "El Baix Llobregat, el nostre compromís."

A més, el Primer Secretari va proposar realitzar una trobada a la tardor amb partits i sindicats de la comarca per tal de "treballar conjuntament en el problema de cohesió que ens trobem entre els municipis dels nord i del sud del Baix Llobregat", doncs tal com va explicar Poveda hi ha municipis d'aquest territori que no formen part de l'àrea metropolitana. Poveda va remarcar que "hem de garantir una millor mobilitat a la comarca, i que tots els i les ciutadanes del Baix Llobregat siguin del sud o del nord tinguin els mateixos serveis".

sociatas 2

Miquel Iceta, Primer Secretari del PSC, va intervingur a la cloenda de l'assemblea dient als i les socialistes presents que "hem de ser capaços d'aixecar la mirada i veure quines propostes hem de fer a la ciutadania per generar confiança". A més va manifestar que cal destacar que "els i les socialistes defensem amb contundència els interessos dels i les ciutadanes, per sobre de nacionalismes" i va recordar que "els ajuntaments no poden continuar sense instruments, competències i suport institucional. Si hi ha algun sentit té la nostra tasca és donar resposta a la gent que ho necessita".

Ponència

L'assemblea va aprovar també una ponència, base de les polítiques que es portaren a terme en els propers anys, que exposa compromisos dels i les socialistes de la comarca, tals com la lluita contra el canvi climàtic, mesures contra la pobresa energètica, la lluita contra les desigualtats o per un millor accés a l'habitatge.

sociatas 3

Per últim, els i les delegades van aprovar amb un 95% dels vots la nova executiva  que presenta un 62% de renovació, una mitjana d'edat de 42 anys i que aposta per una paritat al 50% doncs es compon de 17 homes i 17 dones, representants de tots els municipis de la comarca. Al secretariat nucli de treball de l'executiva, també es compleix aquesta paritat amb 6 secretaris i 6 secretàries. L'executiva a més, incorpora dues secretaries noves, com són la de Gent gran i la de Participació, transparència i Innovació.

Redacció / Fotos: PSC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix