Cornellà en Comú surt en defensa del comerç de proximitat

El principal grup de l’oposició critica l’obertura de nous supermercats, hipemercats o grans superfícies a la ciutat

Avui divendres 9 de desembre hi ha previst la inauguració del nou Mercadona a la plaça Catalunya de Cornellà de Llobregat. Amb la seva posada en funcionament, el municipi baixllobregatí tindrà fins a quatre supermercats d’aquesta cadena. Al mateix edifici, s’ubicaran també un aparcament i una residència de gent gran de titularitat privada.

Segons Cornellà en Comú-Crida per Cornellà l’obertura “ha estat possible gràcies al canvi d’usos aprovat al Ple municipal del 26 de novembre del 2015 amb el vot favorable del PSC i ICV-EUiA, l’abstenció de C’s, ERC i PP i el vot en contra de Cornellà en Comú-Crida per Cornellà”. El regidor Ángel Camacho explica que “l’aposta ha de ser per un comerç de proximitat, arrelat al territori, no especulatiu i generador d’ocupació digna i estable. Ni els centres comercials ni les grans cadenes d’hipermercats i supermercats no ho garanteixen”. Camacho considera també que l’Ajuntament “s’agenolla davant de l’especulació i no fa més que executar les ordres dels especuladors privats.”

Cornellà en Comú-Crida per Cornellà, en un comunicat, lamenta la política del PSC de “destrucció del petit comerç i promoció de les grans superfícies, que implica precarietat laboral, destrucció d’ocupació, deslocalització de la producció, uniformització social o reforçament de l’oligopoli alimentari, entre d’altres greuges per a una ciutat amb nombrosos centres comercials i on cada cop s’obren més supermercats en detriment del comerç local de proximitat.”

Redacció / Foto: Google Maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
129

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix