El Baix Llobregat amplia la seva quota a la nova executiva del PSC

Entren com a nous membres Sònia Guerra, Raquel Sánchez i Lluïsa Moret

Aquest cap de setmana es va celebrar a Barcelona el XIII Congrés del PSC on es va escollir la nova executiva del partit amb el 88% de suport i es va proclamar Miquel Iceta com a primer secretari del partit.

Entre els integrants de la nova executiva es troben nou baixllobregatins i baixllobregatins. La diputada al Parlament de Catalunya, la pallejanenca Eva Granados, es farà càrrec de l’Àrea de Política Institucional, Econòmica i Social; l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret serà la responsable de l’Àrea de Polítiques d’Igualtat, mentre que l’alcalde de Cornellà, Antonio Balmon, tindrà la responsabilitat de l’Acció Política. Altres càrrecs de responsabilitat seran les que ocuparan Pilar Díaz, alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, amb Universitat i Carles Ruiz, alcalde de Viladecans, amb Economia, Emprenedoria, Treball i Economia Cooperativa. Raquel Sánchez serà secretaria de la Dona. A més, Maria Miranda, primera secretaria del PSC Castelldefels, ha estat escollida com a Presidenta del Consell Nacional. Eduard Rivas, alcalde d’Esparreguera, com a director de l’Endavant, formarà part de l’executiva com a membre nat, i la santboiana Sònia Guerra portarà la coordinació del món local.

El reelegit primer secretari del PSC, Miquel Iceta, va afirmar que “en temps de canvis, el PSC ha de seguir impulsant canvis i oferir-se com a instrument de canvi. És el nostre deure i és la nostra responsabilitat. Volem un nou inici perquè “volem ser cada dia més útils  a una societat que canvia de forma vertiginosa”. El primer secretari va recordar en la seva intervenció que “les polítiques públiques fan canviar les ciutats i, amb aquest canvi, canvien també les demandes i necessitats dels ciutadans”. Per això, “cal formular noves propostes transformadores”, perquè les velles propostes “ja no són les solucions a les noves necessitats.”

Redacció / Fotos: PSC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
141

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix