Manel Monllaó, nou coordinador de MES al Baix Llobregat

El seu equip directiu està format també per Josep Ribes Garasa (Castelldefels), Rosaura Serra García (Cervelló), Raquel López Font (Martorell) i  Lourdes Ruiz Riera (Sant Joan Despí)

L’Assemblea Territorial de MES, Moviment d’Esquerres al Baix Llobregat, va escollir ahir Manel Monllaó, nou coordinador territorial. L’assemblea ha aprovat el seu nomenament i el de l’equip per unanimitat. Segons Monllaó “és impossible construir res si no hi ha equip i si no es té en compte tot el territori”.  També ha fet èmfasi en què es tracta d’una candidatura majoritàriament de dones, fet que considera que “si reclamem major visibilitat de les dones en política, hem de ser els primers a aplicar-ho”. La candidatura encapçalada pel molinenc Manuel Monllaó compta amb un equip de quatre persones més: Josep Ribes Garasa (Castelldefels), Rosaura Serra García (Cervelló), Raquel López Font (Martorell) i  Lourdes Ruiz Riera (Sant Joan Despí).

D’altra banda, el nou coordinador territorial explica sobre el sobiranisme que “se’ns obren oportunitats. Hi ha un batibull de partits i ideològic i ara mateix som petits però tenim la intenció de treballar amb força als municipis i fer propostes clares per millorar la vida de la ciutadania”. Ha demanat també la complicitat de la direcció nacional per impulsar propostes que reafirmin el posicionament del partit amb polítiques laborals, mediambientals i socials.

A l’acte també va intervenir Vicent Villena, secretari de territori i municipis de Moviment d’Esquerres: “Som una colla de tossuts i entranyables. Malgrat les dificultats i complicacions tenim la voluntat i determinació de continuar construint. Com el nostre país”. Villena va explicar que ja hi ha tres territoris constituïts.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Els gimnastes Alba Petisco i Joel Plata

Olimpíada baixllobregatina

La nostra comarca estarà representada per diversos esportistes que participaran en els Jocs Olímpics d’estiu que se celebraran a la capital francesa…
140

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix