Cornellà acollirà dissabte l'Assemblea Catalana de Municipis i Comarques

Durant l'acte es presentaran les conclusions de la convenció municipalista futur del món local i, a més, es commemorarà els 35 anys història de l’ACM

L'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM) celebra aquest dissabte 8 d’octubre a partir de les 10 del matí al Museu de les Aigües de Cornellà de Llobregat la seva divuitena Assemblea. L'acte, a banda de fer balanç de l'últim any de govern, servirà per commemorar els 35 anys de la fundació de l'entitat municipalista i per aprovar les conclusions finals de la "Convenció Municipalista, el futur del món local". Actualment, l’Associació Catalana de Municipis i Comarques compta amb més d’un miler d’ens locals associats, amb 920 ajuntaments, les quatre diputacions, i tots els consells comarcals de Catalunya. 

ce acm set2016

President de la Generalitat

L'Assemblea comptarà amb la presència de la consellera de Governació de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Borràs, que serà l'encarregada de fer la inauguració de la XVIII Assemblea. També és previst que donin la benvinguda, l'alcalde de Cornellà de Llobregat, Antonio Balmón, i el director d'Agbar, Albert Martínez Lacambra. A més, també comptarà amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i el president de l'ACM, Miquel Buch, que faran la cloenda de l'acte.

La "Convenció Municipalista El futur del món local" ha estat un procés de reflexió política, tècnica i intel·lectual convocat per l'Associació Catalana de Municipis i Comarques que ha proposat que els alcaldes, càrrecs electes i tècnics locals elaborin conjuntament les bases de la nova governança local catalana en el marc de la construcció d'un nou Estat, d'un nou municipalisme.

Redacció / Foto: ACM

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix