El santfeliuenc Xavier Alegre renuncia a la seva acta de regidor

El substitut del senador per Ciutadans a l’ajuntament baixllobregatí serà Raúl Alba

El senador i regidor de Ciutadans a l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, Xavier Alegre, va presentar la renúncia a la seva acta de regidor. "A Ciutadans no acumulem càrrecs, per això tots els senadors amb responsabilitats municipals renunciem a l'acta de regidor", ha afirmat Alegre i ha explicat que deixa les responsabilitats municipals "en aplicació de la incompatibilitat de càrrecs que estableixen els Estatuts del partit."

xavier alegre ciutadans

La renúncia d’Alegre es va fer efectiva en el  Ple municipal que va tenir lloc el dia 29 de setembre i, posteriorment, el regidor que el substituirà, Raúl Alba, prendrà possessió del càrrec en el següent Ple del mes d'octubre. Xavier Alegre va destacar l'agraïment a la feina de tots els treballadors de l’Ajuntament. També va incidir en l'honor que ha suposat fer de regidor de Sant Feliu de Llobregat i va fer una crida a la resta de regidors "a mantenir el debat polític durant els plens, no els convertiu en debats administratius."

El recanvi

Raúl Alba va néixer a Alfarràs (Lleida) l'any 1970, resideix des dels tres mesos a Sant Feliu de Llobregat. Actualment treballa com a funcionari de l'administració local de La Roca del Vallès. Enginyer de Camins, Canals i Ports; i llicenciat en Geografia, és secretari de l'organització de C's Sant Feliu de Llobregat.

Redacció / Foto: C’s

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix