Els membres de la candidatura de Josep Jordana

Jordi Rosell presidirà l’Agrupació L’Hospitalet-Cornellà del PDC

Josep Jordana guanya Isidre Sierra a la comarca del Baix Llobregat

El cornellanenc Jordi Rosell presidirà a partir d’ara l’Agrupació l’Hospitalet-Cornellà del Partit Demòcrata Català després de la celebració de les Eleccions Territorials del partit el passat cap de setmana. La seva candidatura ( va obtenir el suport del 93,68% de les persones associades amb dret a vot, mentre que els partidaris del no van sumar un 6,32%. Rosell substituirà l’hospitalenc Jordi Monrós, que ha estat president els darrers vuit anys (2008-2016). Un fet històric perquè, per primera vegada, un cornellanenc ha estat escollit president comarcal en quaranta anys de l’agrupació. La resta dels membres de l’executiva són Marta Amigó, Roger Bertolín, Mari Carmen Emo, Enric Tulon, Núria Viusà, Antoni Mondragón, Eliseu Esterlich, Josep Lluís Pérez, Eric Tarifa, Ferran Solé i Maria Raventós. “Han estat uns bons resultats, els associats ens han donat la confiança i, a partir d’ara, començarem a treballar carregats d’il·lusió per canviar la forma de funcionar. Volem canviar la comarca de dalt a baix. Vull una executiva que constantment proposi projectes, però també la nostra voluntat és que els nostres associats hi participin activament. Un dels primers reptes serà ampliar la nostra base i augmentar en afiliats”, explica Rosell.

D`altra banda, la candidatura de Josep Jordana (#delBaixadalt) va ser la més votada a la comarca del Baix Llobregat amb un 54,01% dels vots. El pallejanenc, que substitueix en el càrrec Pep Llop, es va imposar a la candidatura encapçalada per l’alcalde de Sant Climent de Llobregat, Isidre Sierra (45,99%). La resta dels membres de l’executiva són Joaquim Ibars, Maria Teresa Casanovas, Iolanda Escala, Paula Guevara, Enric Gregori, Manel Gonzàlez, Montserrat Deza, Jordi Gili, Francesc Ropero i Bernat Orellana. Jordana vol agrair el resultat “a una persona, el veritable protagonista: l'associat. Perquè és on radica la veritable essència de la democràcia. Vull tenir unes paraules de reconeixement per Isidre Sierra, esplèndid candidat a la presidència comarcal i com no podia ser d'una altra manera, a la seva candidatura. Em poso a la disposició de tots vosaltres i dir-vos un cop més, que tots sou l'equip. L'equip que portarà la comarca del Baix Llobregat a l'èxit. En els dies vinents començarem a treballar amb tots per integrar-vos en els equips de treball que crearem per donar empenta a la comarca. Per últim agrair al Pep Llop, tota la feina feta a la comarca en aquests últims 8 anys. Desitjo poder estar a la seva altura i de les vostres expectatives.”

Redacció / Foto: Jordi Rosell-Josep Jordana

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix