El PPC durà al Ple del Consell Comarcal una moció contra l’independentisme

La portaveu del PPC, María José Díaz, afirma que “el resultat de la votació al Parlament sobre el procés constituent significa un enfrontament directe amb el TC i amb ell es fomenta una perillosa fragmentació entre catalans” .

El PPC del Baix Llobregat durà al próxim ple del Consell Comarcal del Baix Llobregat una moció de rebuig a les actuacions il·legals per part de les institucions catalanes. En aquest sentit, la portaveu del grup comarcal del PPC al Baix Llobregat, María José Díaz, ha criticat el “greus fets esdevinguts al Parlament de Catalunya a la sessió plenària del passat 27 de juliol a compte de la votació de l’informe de la Comissió d’Estudi del procés constituent”. Per a Díaz, “el resultat de la votació significa un enfrontament directe amb el Tribunal Constitucional i amb ell es fomenta una perillosa fragmentació entre catalans.”

En aquest sentit, el text assenyala que “les institucions catalanes ho són del conjunt de la ciutadania i cap majoria política té dret a posar-les en risc, aprovant iniciatives contra les mateixes lleis que les legitimen”. Així mateix, la portaveu del PPC ha afirmat que “defensem l’estat de dret que s’ha dotat la nostra societat democràtica, perquè ningú no està ni ha d’estar per sobre de la llei en un estat de dret democràtic.”

Díaz, ha manifestat la satisfacció del seu partit perquè “el Baix Llobregat sigui una comarca on segueix prevalent el sentit comú i el respecte a la legalitat vigent, l’estat de dret i la democràcia”. “Tant de bo a molts altres municipis de Catalunya s’aprovessin mocions com aquesta per obligar a la Generalitat a abandonar la deriva independentista que només ens porta a la divisió de la societat catalana”, ha afegit.

Redacció / Foto: Arixu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
80

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix