Inauguració de la nova seu del PPC a Castelldefels

"Al debat es va evidenciar el pacte de Sánchez i Rivera"

El candidat del PPC, Jorge Fernández, adverteix que "qui es crea que reformant la Constitució contenta als independentistes s'equivoca".

El candidat del Partit Popular Català a les eleccions generals, Jorge Fernández, ha afirmat avui que "al debat d'ahir es va evidenciar el pacte de Pedro Sánchez i Albert Rivera". Així ha valorat el debat dels quatre candidats a la presidència del govern, "va ser una reproducció dels fallits debats d'investidura, a cap moment va haver-hi crítiques entre Sánchez i Rivera". "Sembla que el candidat de Ciutadans és Pedro Sánchez", ha afegit.

Fernández, avui al Prat de Llobregat, ha explicat que "si l'objectiu del debat era intentar convèncer als indecisos, Mariano Rajoy va ser clar i va explicar l'objectiu que tenim, aconseguir 2 milions de llocs de treball en els propers quatre anys, sortir de la crisi i liderar la recuperació econòmica". "El missatge de Rajoy va ser nítid i clar", ha assenyalat.

D'altra banda, preguntat per acords post electorals, el candidat popular ha assegurat que "no anem a pactar amb partits que pretenen destruir Espanya". En aquest sentit ha demanat a aquells partits amb els quals es comparteixen coincidències que "eliminin vetos i línies vermelles" advertint que "no va a haver-hi unes terceres eleccions, cal gestionar bé els resultats.

Quant a la situació del PSOE, Jorge Fernández ha apuntat que "poden convertir-se en tercera força, i això no és una bona notícia per a Espanya". "Qui treu el pitjor resultat de la història del PSOE no pot permetre's exigir", ha assenyalat demanant-li "una mica d'humilitat". "Resulta una mica excessiu, li convé reflexionar i una mica de modèstia per asseure's a negociar".

També s'ha referit a les propostes de reforma de la Constitució manifestant que "qui es crea que reformant la Constitució contenta als independentistes s'equivoca". "No fem el debat sobre les formes, anem al debat sobre el contingut, es pot reformar però para què?", ha preguntat. En aquest punt ha volgut deixar clar que "el dret d'autodeterminació no ho anem a acceptar, ha d'haver-hi consens per construir una millor Espanya no per destruir-la."


S'inaugura la seu del PP a Castelldefels

D’altra banda, la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, va assegurar ahir que “l'únic partit que representa un Govern centrat, moderat i reformista que treballa per a tots, és el PP”. Durant la seva intervenció en la inauguració del PP a Castelldefels, Cospedal ha destacat que “en aquestes eleccions ens estem jugant el futur del nostre país i no podem deixar-ho en mans dels qui solament estan en la lluita de les butaques i les picabaralles ideològiques”. En aquest sentit Cospedal va comparar el que pot passar a Espanya després del 26J amb el succeït en el municipi de Castelldefels, on a pesar que el PP guanyés les eleccions municipals, un pacte entre les forces perdedors van impedir que aquest tornés a governar la ciutat. Per això, el Partit Popular ha apostat per una campanya “a favor” i no “en contra” amb propostes en positiu i mesures per seguir impulsant el creixement econòmic que garanteixi el manteniment de les polítiques socials.

IMG 20160613 WA0056

Per la seva banda, l’exalcalde i president del PP de Castelldefels, Manu Reyes, va recordar als simpatitzants i veïns que van assistir a l'acte que just ahir es complia un any de la constitució del nou govern municipal format per deu partits que es van unir per arrabassar la alcaldia al PP, qui va anar la força guanyadora de les eleccions. “En aquest any de desgovern, hem vist com el nou govern municipal radical i d'esquerres, s'ha dedicat a ficar-nos en la AMI, a pujar els impostos, posar traves al creixement econòmic i turístic dels quiosquets, i permetre que hi hagi més inseguretat i més top manta a la platja” va assegurar Reyes.

Redacció / Fotos: PPC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix