Jorge Fernández: "A Catalunya s'està incitant a l'odi contra el PP"

El candidat del PPC a les eleccions generals va advertir des de Castelldefels que l'ocorregut a Alícia Sánchez-Camacho a Vic "no passa per casualitat, hi ha qui ha estat creant el brou de cultiu, no és de generació espontània, uns apunten i uns altres executen".

El candidat del PPC a les eleccions generals, Jorge Fernández, va denuncar que "a Catalunya s'està incitant a l'odi contra el Partit Popular". Així va valorar els incidents soferts per la presidenta del Partit Popular Català i candidata número tres, Alícia Sánchez-Camacho, ahir a Vic. "Això no passa per casualitat, s'ha demonizat al PP com hem vist a Castelldefels i Badalona, en el pacte del Tinell, i això comporta una incitació a l'odi". Fernández va apuntar que l'Agència Europea de defensa dels drets fonamentals que estudia les conductes que inciten a l'odi, xenofòbia i racisme, estableix que en una segona etapa aquesta incitació pot derivar en violència. "I està tipificat com a delicte en el codi penal", va advertir. En aquest sentit va explicar que "les agressions que patim en seus o contra candidats com ahir Alícia, són una conseqüència d'això, i jo tinc el deure denunciar públicament aquesta conducta, una conducta delictiva que no en poques ocasions acaba de manera violenta."

"Alguns diuen que això és un oasi, segurament ho diuen perquè no pateixen agressions ni desqualificacions",
va assenyalar constatant que "a altres partits, pel fet de defensar la unitat d'Espanya, la Constitució i la igualtat entre espanyols se'ns apunta". "Doncs que sàpiguen que no ens van a axemptar, no anem a deixar de donar la cara i anem a proclamar més alt si cap als nostres principis", va manifestar. En aquest punt va afirmar que "no es construeix una societat lliure, democràtica i convivència, amb conductes que inciten a l'odi."

La CUP, PSC i ajuntaments independentistes

"No és casualitat, no és de generació espontània, hi ha qui ha creat un brou de cultiu, uns apunten i uns altres executen" va denunciar assenyalant que "els de la CUP executen i uns altres, fariseus, generen el brou de cultiu". "Per les seves obres els coneixereu, uns són els ximples útils, uns altres els companys de viatge i uns altres els actors principals". En aquest punt el candidat es va referir també al PSC, "que per desgràcia per a la convivència a Catalunya ha afavorit que governin els radicals de la CUP en contra del que havien decidit majoritàriament els veïns, com a Castelldefels o Badalona". Jorge Fernández va recordar que des de 2011, 87 ajuntaments amb alcaldes socialistes s'han adherit a l'Associació de Municipis per la Independència i en 60 d'aquests municipis el PSC ha desaparegut, "és el que passa quan un no és coherent i pacta amb radicals".

A Castelldefels

Jorge Fernández va fer aquestes manifestacions ahir a Castelldefels quan fa un any que es van constituir les corporacions locals. "En lloc d'anar a favor dels veïns, deu forces polítiques es van unir en contra del que havien votat els veïns, en contra del partit Popular". "Alguna cosa que és autènticament antidemocràtic", va concloure.

Redacció / Fotos: PPC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix