Iceta: “Farem un referèndum però per decidir la reforma de la constitució”

Un miler de persones participen a la Trobada Socialista en el Parc Nou del Prat de Llobregat.

Miquel Iceta i Eva Granados van participar ahir al míting d’una trobada al Parc Nou del Prat de Llobregat que va arribar aquest any a la seva XXI edició. El portaveu socialista a El Prat, Juan Pedro Pérez, va donar la benvinguda als presents insistint en què les properes eleccions del 26 de juny “són una segona oportunitat per fer fora a Rajoy”.

D’altra banda, la diputada Eva Granados va començar la seva intervenció recordant que “la confiança és bàsica a la vida, al dia a dia, i també a la política i el passat 20 de desembre els espanyols se la van treure a Rajoy”. La diputada socialista va explicar als presents que si “volem recuperar el que hem perdut, necessitem un govern que posi al front de totes les necessitats de les persones. Han de ser la seva prioritat, per això necessitem un canvi” doncs, tal com va dir “els i les socialistes som les parets mestres de l’estat del benestar, i el PP, el partit més corrupte de la democràcia, no és altra cosa que una patrulla de demolició”. Granados va demanar als “socialistes de cor” que ajudin a Sánchez a ser el proper president del govern doncs “hem de pensar no només en el que ens diuen els polítics sinó en el que fan, i només els i les socialistes, només Pedro Sánchez podrà fer fora a Rajoy de la Moncloa.”

El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta va començar la seva intervenció demanant fer memòria, doncs “si estem en aquesta situació és perquè Rajoy va guanyar fa més de quatre anys mentint, quan es va comprometre a fer el que després no ha fet”. Iceta va demanar mobilització per tal que “ningú pugui tornar a frenar el canvi”, va dir recordant que “el socialisme no és una moda, sinó que surt del cor de la gent, del moviment obrer”. Un partit, com el PSC que va “estar format per gegants, com Ernest Lluch o Marta Mata. La nostra història ve de molt lluny”, ha dit Iceta. “Acabar amb la crisi, que els que tenen més paguin més, eliminar la corrupció i arreglar el problema de Catalunya. Això farem els i les socialistes quan estem al govern”, va assegurar Iceta que va explicar als presents que “sí que farem un referèndum però serà per decidir la reforma de la constitució, no per preguntar qui vol marxar quan la majoria dels catalans no volen la independència.”

Redacció / Fotos: PSC Baix Llobregat


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix