Girauta acusa Iglesias d'"esbocinar" Espanya en nacions

El cap de llista de Ciutadans critica que el PP i Podem tractin els electors com a "menors d'edat" amb propostes econòmiques "demagògiques".

El cap de llista de C's al Congrés dels Diputats per Barcelona, Juan Carlos Girauta, va acusar ahir divendres el líder d'Units Podem, Pablo Iglesias, d'"esbocinar" Espanya amb promeses de referèndums d'autodeterminació a totes les nacions que així ho desitgin, i "no sols a Catalunya, el País Basc o Galícia.", segons ACN.

El mercat de Sant Ildefons de Cornellà va ser escollit per la formació política per fer el primer acte de campanya, on Girauta va tirar d'ironia per dir que Cornellà també podria demanar una consulta per proclamar la independència. "Si guanyen, seran un país independent, la república independent de la casa d'Iglesias, la d'Ikea", ha conclòs en to bromista. D'altra banda, va criticar que PP i Podem tractin els electors com a "menors d'edat" amb propostes econòmiques "demagògiques. L’experiment de no pagar el deute ja ho van provar els homòlegs de Podem a Grècia", com ara la baixada fiscal i l'augment de la despesa pública. També va tenir paraules per al PP dient que el Partit Popular “s’ha negat, tenint la majoria absoluta, a posar en marxa les reformes que Espanya necessita.”

A més durant la seva intervenció va explicar que “votar a C’s és l’únic vot últi perquè si som decisius hi haurà reformes. No anem a prometre res que no es pugui fer i que no estigui pensat com finançar-ho. S’ha d’acabar amb el populisme.”

Redacció / Fotos: Ciudadans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix