Antonio Balmón declara sobre el cas Mercuri

L’alcalde de Cornellà de Llobregat va negar davant la jutge cap responsabilitat sobre la contractació de Mari Carmen Sendrós, afina al PSC, com a càrrec de confiança del partit dins la institució metropolitana.

Ahir va passar pels jutjats l'exvicepresident de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i actual alcalde de Cornellà de Llobregat, Antoni Balmón pel cas Mercuri, segons informa l’ACN. Malgrat que era la declaració que més expectació mediàtica havia generat, Balmón va declinar fer declaracions a la premsa.

Segons va assegurar l'advocat de la Plataforma Sabadell Lliure de Corrupció, l'exvicepresident de l'AMB va negar davant la jutge cap responsabilitat sobre la contractació de Mari Carmen Sendrós, afina al PSC, com a càrrec de confiança del partit dins la institució metropolitana. En aquest sentit, l'advocat va revelar que Sendrós –que també va declarar ahir-, va admetre que va ser contractada per l'AMB com a assessora del grup polític però que realment la seva feina se centrava en "fer tasques per al PSC de Sabadell". "Això demostra que realment es feia servir el tema dels assessors per alliberar persones dins el partit i garantir-los un sou, però sense que mai realment treballessin per l'AMB", va senyalar l'advocat Raül Garcia. A parer del lletrat, el recorregut de la investigació sobre Balmón entorn aquesta contractació serà "curt" perquè aparentment no es detecta cap il·legalitat en la seva gestió directa.

Redacció / Foto: Ara

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix