La cornellanenca Anna Clara-Martínez, nova consellera comarcal

Substitueix al diputat al Parlament de Catalunya, Martín Barra, mentre que la santandreuenca Saray Cantero pren el relleu del santfeliuenc Xavier Alegre.

El Consell Comarcal del Baix Llobregat va celebrar, després de tres mesos, una nova sessió plenària. Durant el transcurs de la mateixa, el grup comarcal de Ciutadans (C's), va realitzar diversos canvis en la seva composició.

En primer lloc, la regidora Anna-Clara Martínez, de l'Ajuntament de Cornellà, va prendre possessió com a consellera comarcal, després de la renúncia de Martín Barra, atès que ara és diputat al Parlament de Catalunya. En aquest sentit, Martínez considera "tot i que Ciutadans defensa el tancament dels Consells Comarcals, hem d'aprofitar aquest instrument i espréme’l per impulsar polítiques per a la comarca.”

Igualment, el senador Xavier Alegre i regidor a l'Ajuntament de Sant Feliu, va renunciar a la seva acta com a conseller comarcal. Alegre, en la seva intervenció, va agrair a l'equip de govern i a la resta de partits aquest any que ell ha estat al Consell Comarcal i va anunciar que, en substitució seva, s'estendrà acta a la regidora de Sant Andreu de la Barca, Saray Cantero.

Composició definitiva

Així doncs, la composició del grup comarcal de Ciutadans queda formada per: Josep Maria González, portaveu comarcal -pren el relleu de Xavier Alegre-, José Luis Cerro, portaveu adjunt, Anna-Clara Martínez i Saray Cantero. Josep Maria González ja es va estrenar com a portaveu i, en la seva intervenció va "agrair, en primera instància, la tasca feta pel Xavier Alegre" i va criticar el fet que "fa més de tres mesos sense tenir informació del Consell Comarcal, no hem rebut cap tipus de correus més enllà dels actes que s'han fet i aquesta darrera setmana, hem rebut tota la informació."

Redacció / Fotos: Ciutadans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix