ERC-Gavà rebutja la proposta del PSC de fer una campanya austera

Els republicans consideren “una hipocresia i una mostra de populisme barat la proposta socialista de no penjar a la ciutat cartells ni pancartes electorals”.

En un comunicat d’ERC-Gavà, els republicans consideren “una hipocresia i una mostra de populisme barat la proposta del PSC de no penjar a la ciutat cartells ni pancartes electorals dels comicis del 26-J per fer, segons diuen, una campanya austera”. Segons el portaveu del grup municipal d'Esquerra, Albert Massana, “aquest és un missatge que podríem compartir, si no fos perquè el partit que el fa ara és el que s'ha negat sempre, a diferència d'Esquerra,  a publicar la seva despesa electoral, tal vegada perquè superava àmpliament els límits permesos, mentre nosaltres només gastàvem un terç del màxim autoritzat”.

Molts més mitjans

A més, ERC recorda que el PSOE i els altres partits amb representació a tot l'Estat “controlen televisions i ràdios, privades i públiques, des d'on faran la campanya, mentre que a les formacions com Esquerra només els queda l'opció dels cartells per explicar-se. És per això que no permetrem que ens vulguin silenciar i privar d'un dret democràtic bàsic”, afegeix Massana.

ERC-Gavà considera també que, davant la incapacitat per formar govern, aquests mateixos partits volen convertir les eleccions del 26-J en un tràmit que justifiqui la gran coalició PP-PSOE demanada per l'oligopoli econòmic, i per això busquen fer el menor rebombori ciutadà possible.

Massana, per contra, afirma que “en aquest campanya no callarem i seguirem omplint places i carrers per defensar els drets socials i nacionals. I més ara que veiem clarament la veritable natura d'un Estat austericida que oprimeix els febles i imposa reformes laborals contra els treballadors, anul·la la llei de la pobresa energètica, la de la Igualtat, la contrària als desnonaments i les dels impostos als bancs i les nuclears.”

Segons el portaveu del grup municipal d'Esquerra, “malgrat que els mateixos partits tacats pel saqueig de les administracions, el finançament irregular, la judicialització de la política i el segrest de l'autonomia dels ajuntaments intentin impedir que ens expliquem, no ho aconseguiran.”

Redacció / Foto: El Bruguers

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix