"El PP crea ocupació i el PSOE aprofita les ajudes als aturats"

La presidenta del PPC ha afirmat també a Cornellà de Llobregat que"Rivera ha de mullar-se i dir si manté el seu pacte amb el PSOE o opta per un govern reformista” i adverteix a JxSí que "els catalans no mereixen que el pressupost de la Generalitat estigui segrestat pels radicals de la CUP".

La presidenta del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, ha afirmat avui al barri de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat que "el PP crea ocupació, el PSOE s'aprofita de les ajudes als aturats". Segons Sánchez-Camacho, "aquestes són les dues opcions per les quals podran optar els espanyols el proper 26J". Per a la presidenta del PPC, "el Partit Popular ofereix estabilitat, governabilitat, creixement econòmic i ocupació, amb unes polítiques reformistes que han aconseguit, amb l'esforç de tots, que per primera vegada en sis anys el nombre d'aturats descendeixi dels 4 milions". Per contra, Sánchez-Camacho ha assenyalat que "el model del PSOE és el de la crisi i l'atur, els que van deixar Espanya amb més de sis milions d'aturats; el de Griñán i Chaves, que estan embolicats ara en procés judicial per presumptament haver-se aprofitat de les ajudes als aturats". "Ara, a més, el PSOE està posant en risc l'estabilitat i el creixement amb un pacte amb els radicals i extremistes de Podem", ha afegit.

Cj8i7rQW0AAtxcP

Vol que Rivera es “mulli”

Així mateix, la presidenta del PPC ha instat al president de C's, Albert Rivera a "mullar-se". Segons Sánchez-Camacho, "Rivera ha de decidir si opta per un govern reformista i que crea ocupació o si manté el seu pacte amb el PSOE, que són els que s'han aprofitat de les ajudes als aturats". De la mateixa manera, ha exigit a Rivera que "no utilitzi una diferent vara de mesurar per a la corrupció, segons sigui el partit que la comet". Per a la presidenta del PPC, "dipositar el vot a C's és donar el vot a la marca blanca del PSOE". "Només cal veure la campanya que està fent Albert Rivera, atacant constantment a PP i Podem i sense esmentar al PSOE", ha constatat.

“Segrestats”

Finalment, Sánchez-Camacho s'ha referit als pressupostos de la Generalitat i ha advertit a JxSí que "els catalans no mereixen que el pressupost de la Generalitat estigui segrestat pels radicals de la CUP, quan a més el que pretenen és recuperar impostos que estan anul·lats pel Tribunal Constitucional". Segons la presidenta del PPC, "si no s'aprovés el pressupost és perquè JxSí ho permet, perquè existeixen altres opcions per tirar-los endavant."

Redacció / Fotos: PPC Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix