Ciutadans reclama més habitatges socials

La diputada santfeliuenca, Elisabeth Valencia, afirma que "cal que la SAREB destini un percentatge dels habitatges adjudicats al lloguer social".

El Síndic de Greuges va presentar a la seva comissió del Parlament de Catalunya l'informe sobre habitatge social. En relació al mateix, la diputada de Ciutadans (C's), Elisabeth Valencia, ha criticat l'escassa oferta de vivendes de protecció oficial i ha afirmat que "el dret a un habitatge passa perquè la Generalitat garanteixi l'accés als pisos de protecció oficial”. Així mateix, Valencia ha remarcat que cal actuar d'una manera àgil i coordinada. "S'ha de crear un registre públic i actualitzar els habitatges disponibles i escurçar el termini de l'elaboració d'Informes per part de l'Agència Catalana de l'Habitatge", ha sentenciat la diputada santfeliuenca.

La falta d’habitatges socials és una de les problemàtiques que pateixen molts municipis de la comarca del Baix Llobregat. És per això que Ciutadans, en paraules d'Elisabeth València, aposta perquè "la SAREB destini un percentatge dels habitatges adjudicats al lloguer social."

Redacció / Foto: C’s

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix