C's-Cornellà reclama millors condicions per al cos de la Guàrdia Urbana

El regidor de C's, Dani Martínez, qualifica de "preocupant" el fet que  en els últims anys una vintena d'agents hagin abandonat el cos.

El grup municipal de Ciutadans (C's) a Cornellà ha  reclamat una sèrie de millores per al cos de la Guàrdia Urbana del Municipi. El regidor de la formació, Dani Martínez, ha explicat que l'objectiu és "aconseguir que els agents del cos treballin en unes condicions dignes i amb les mesures tècniques i de seguretat necessàries" i ha afegit que d'aquesta forma es podrà "oferir als ciutadans el servei que es mereixen."

Martínez ha detallat algunes de les peticions per al cos com "establir  un mínim d'agents al carrer en funció de les característiques de cada torn, realitzar un informe per buscar un nou emplaçament de la seu de la Guàrdia Urbana o l'adquisició de material tècnic adequat per a les patrulles". Aquestes peticions, ha explicat el regidor de C's, les recull una moció que es debatrà en el proper Ple municipal.

Dani Martínez ha qualificat de "preocupant" algunes de les manques del cos. En aquest sentit ha explicat que "la ràtio d'agents està per sota de la mitjana a la comarca, la prolongació de la jornada excedeix en molt a la resta de funcionaris de l'ajuntament, falta de formació continuada o falta de recursos tècnics de protecció personal". Segons Martínez aquests factors han estat determinants perquè "en l'última dècada una vintena d'agents de la Guàrdia Urbana de Cornellà, hagin optat per abandonar el cos optant per altres destinacions com els Mossos d'Esquadra o altres policies locals de la província."

Redacció / Foto: C’s-Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix