Jorge Fernández: “Amb l'estat del benestar no es juga”

El ministre de l'Interior en funcions i candidat número u del PPC per Barcelona va participar en un acte de militants i simpatitzants en el Centre Cívic Sant Jordi-Rivera Baixa del Prat de Llobregat.

El ministre de l'Interior en funcions i candidat número u del PPC per Barcelona, Jorge Fernández Díaz, va manifestar ahir que "si algú vol que governi un partit que ho voti i no esperi a caramboles a dues o tres bandes". Per a Fernández Díaz, "la situació inèdita que hem viscut aquests últims mesos ens deixa lliçons: En primer lloc, que els experiments, amb gasosa, i que cal apel·lar al veritable vot útil". A més, el candidat del PPC va indicar que "en els últims quatre mesos hi ha hagut massa teatre, però si alguna cosa bé han tingut és que tothom ha quedat retratat". "Alguns hauran de donar moltes explicacions als electors de per què van fer just el contrari del que van prometre", va afegir. Aquestes declaracions les va fer una un acte amb militants i simpatitzants del partit al Centre Cívic Sant Jordi-Rivera Baixa del Prat de Llobregat.

Coherència i responsabilitat

En aquest sentit, Jorge Fernández va assenyalar que "el Partit Popular ha estat l'únic partit que ha mantingut la coherència i la responsabilitat". Així, va recordar que "Mariano Rajoy va oferir des del primer dia una gran coalició de partits constitucionalistes, que hagués comptat amb l'estabilitat i la fortalesa necessàries per dur a terme les reformes necessàries per consolidar la recuperació econòmica". Per això, el candidat del PPC va manifestar també que "el proper 26 de juny ens juguem molt. Necessitem un govern fort que segueixi per la senda de la recuperació econòmica per aconseguir l'objectiu de crear 20 milions de llocs de treball en 2020". "Com deia, els experiments, amb gasosa; però amb l'estat del benestar i les pensions no es juga."

La Copa del Rei i les estelades

D'altra banda, Jorge Fernández es va referir a la polèmica sobre la presència d’estelades en la final de la Copa de Rei i va dir que "estem en un estat de dret en el qual hi ha separació de poders. Nosaltres acatem totes les decisions judicials i tothom hauria de fer-ho". Així mateix, el candidat del PPC va demanar "respecte pels símbols nacionals -per la bandera, per l'himne i pel Rei- i també per la bandera de Catalunya, la senyera, que ha de ser honrada com mereix perquè és la bandera de tots els catalans". "L’estelada és només dels independentistes", ha apuntat.

Així mateix. Jorge Fernández va demanar que "no polititzem el futbol, perquè fem un mal favor a l'esport i a la convivència", per després afegir que "la notícia hauria de ser que hem pogut gaudir d'un magnífic partit i que guanyi el millor". "Només respectant-nos serem capaços de viure cívicament i en convivència i llibertat", va afegir finalment.

Final del formulario

Redacció / Fotos: PPC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix