Iceta es compromet a presentar una proposta de llei per a la gent gran

El primer secretari del PSC ha participat avui en una reunió del Consell Consultiu de la Gent Gran al Consell Comarcal del Baix Llobregat, on ha recordat que "tenim un gran deute amb la nostra Gent Gran, tot el que som li ho devem a ells".

El Primer Secretari del PSC de Catalunya, Miquel Iceta, ha participat en una de les reunions periòdiques que realitza aquest òrgan depenent del Consell Comarcal del Baix Llobregat, per a conèixer les seves propostes de primera mà. Iceta, que ha recordat als presents que "vol escoltar més que no parlar", s'ha interessat a conèixer les necessitats de la gent gran a la comarca. Tal com ha explicat la consellera de Gent Gran del consell Comarcal, Vicky Castellanos, "seria convenient treballar en l'elaboració d'una proposta de Llei de la Gent gran que reculli diversos temes que els hi preocupen i afecten, com són la dependència, la mobilitat, el maltractament, les pensions, etc."

Iceta ha recollit totes aquestes aportacions i s'ha compromès que el PSC buscarà consens al Parlament per tal de presentar una proposta de llei de la gent gran abans de finals d'aquest any. "És important que sumem a tots els partits en aquesta reivindicació. Hem de deixar de banda els temes que avui en dia cobreixen tots els titulars i treballar per prioritzar les necessitats reals de les persones", ha dit Iceta que no ha volgut deixar passar l'oportunitat de valorar el paper que avui en dia juga la gent gran a la nostra societat, sostenint a moltes de les famílies amb les seves pensions. "Tenim un gran deute amb la nostra Gent Gran, perquè tot el que tenim li ho devem a ells", ha assegurat el Primer Secretari del PSC.

A la reunió ha participat també els diputats del PSC, Eva Granados, Eva Martínez i Raul Moreno; el President del Consell Comarcal, Josep Perpinyà i d'altres companys i companyes del PSC.

Redacció / Foto: PSC


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix