L’oposició a Castelldefels força un Ple extraordinari

Partit Popular i Ciutadans consideren que l’equip de Govern municipal ha estat passiu després que la Generalitat anunciés el tancament d’una línia de P3 a l’escola Margalló.

Els dos grups municipals en l'oposició, Partit Popular i Ciutadans, van presentar, juntament amb l'AMPA de l'escola Margalló, una moció sol·licitant un Ple extraordinari per abordar aquest tema. Una acció que, segons el PP i C’s, és com a resposta a la passivitat de l'equip de govern després de l’anunci del tancament de la línia de P3 en el centre escolar castelldefelenc.

Segons un comunicat conjunt dels dos grups municipals, fins ara la negociació duta a terme pel govern municipal ha resultat totalment infructuosa i insuficient, a pesar que ERC forma part del govern i CiU és soci del mateix i signant del pacte que va portar a Candela López a l'alcaldia per dos anys alternant-se amb María Miranda, representant del PSC. El ple de l'ajuntament ja va aprovar recentment, per unanimitat, una moció que instava al govern de Generalitat a no tancar cap línia de P3.

Tant les famílies de l'Escola Margalló com els grups municipals de PP i C´s consideren que la baixada de la natalitat ofereix una oportunitat única de millorar l’atenció a l'alumnat i, en conseqüència, la qualitat de l'educació a través de la reducció de la ràtio d'alumnes per aula.

Segons ha manifestat el portaveu del grup municipal de Ciutadans, Guillermo Massana: "no podem permetre que la qualitat de l'ensenyament a la nostra ciutat es vegi afectada per retallades, l'educació és tema de tots". Per la seva banda Manuel Reyes, exalcalde i portaveu del grup municipal del Partit Popular, ha ressaltat: "l’educació és una prioritat, i l'Ajuntament ha de defensar la posició de les famílies fent front al Departament d'Ensenyament."

Redacció / Foto: PP-C's


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix