Garcia Albiol: “Trauré els colors a Puigdemont si segueix confonent”

Segons el coordinador general del PPC, que va visitar Gavà, "pretenia seguir culpant de tots els mals al Govern d'Espanya però li ha sortit el tir per la culata".

El coordinador general del Partit Popular Català, Xavier Garcia Albiol, ha assegurat en la seva visita a Gavà, que "el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, pretenia seguir culpant de tots els mals al Govern d'Espanya però li ha sortit el tir per la culata". Així s'ha referit al fet que l'Executiu de Mariano Rajoy hagi decidit no recórrer l'article que fa referència a la pobresa energètica ni a les ajudes bàsiques pels quals més ho necessiten. "Ell estava convençut que es presentaria el recurs sobre aquest tema però estava equivocat", ha afegit.

Quatre milions

En aquest sentit ha exigit al president de la Generalitat que "comuniqui als catalans que la Generalitat disposa de quatre milions d'euros per destinar-los a les persones sense recursos que més ho necessiten". "Em preocupa que no diguin la veritat i segueixin amb el mateix discurs", ha assenyalat demanant-li que "és el moment que s'apliqui les seves paraules i doni a conèixer que la Generalitat sí pot ajudar als més necessitats."

Sobre la reunió convocada pel president per tractar el tema, Xavier Garcia Albiol ha anunciat que assistirà "i si intenta seguir confonent a la ciutadania i fer demagògia, li trauré els colors posant en evidència que menteixen". "Ara el Govern de la Generalitat ha de mullar-se i dur a terme els compromisos per lluitar contra la pobresa perquè poden fer-ho, que apliquin tot el que fa temps pregonant", ha manifestat.

Atac al PSOE

Respecte a Pedro Sánchez, el dirigent del PPC ha afirmat que "no aspira a ser president del Govern, només vol ser expresident i para això n'hi ha prou amb ser president un dia". "Sánchez és capaç de pactar amb el diable, d'enganyar als seus socis de Cs i posar-se d'acord amb els bolivarians de Podem. El país li importa ben poc", ha conclòs.

Redacció / Foto: PPC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix