Gavà encetarà la campanya d’ERC “Un nou país”

L’acte, que se celebrarà aquest dissabte 30 d’abril, comptarà amb la presència de destacats dirigents republicans encapçalats pel seu president Oriol Junqueras.

El Parc de la Torre Lluc de Gavà acollirà aquest dissabte 30 d'abril, des de les 18.00 hores, el míting d'apertura de la campanya impulsada per ERC per avançar en la construcció del “nou país”. Una campanya que se centrarà en l'àrea metropolitana de Barcelona i a on s'implicaran els principals dirigents del partit.

Primeres espases

El míting de Gavà comptarà amb un cartell inèdit en un acte d'aquest tipus al Baix Llobregat, que aplegarà al president d'Esquerra, Oriol Junqueras, els diputats al Parlament espanyol, Joan Tardà, Gabriel Rufián i Ana Surra, el diputat al Parlament de Catalunya i líder de Súmate, Eduardo Reyes, la vicepresidenta d'aquest col·lectiu, Ana Alcocer i la regidora d'ERC-Gavà, Marta Jiménez.

Segons els republicans “Gavà es convertirà en la capital de la reivindicació col·lectiva d'un nou país que vol dir sí al treball digne, a l'educació, a la llei contra la pobresa energètica, a l'impost als bancs, a la salut pública i a l'acollida als refugiats. Un sol poble per avançar en la constitució de la futura República catalana.

A l'acte ja han confirmat assistència dirigents sindicals, veïnals, culturals i cívics de la comarca, així com diversos representants d'entitats locals.

Redacció / Foto: ERC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix