Ramon Tremosa: “L’independentisme és una demanda massiva”

L’eurodiputat de CDC va estar a Gavà en el primer dels actes a l’aire lliure organitzats per l’ANC local i que porten com a títol “Vespres estelats”.

Els Jardins del Museu de Gavà va acollir un acte de l’Assemblea Nacional Catalana local on hi va participar l’eurodiputat de CDC Ramon Tremosa. En l’acte, titulat “El procés català vist des d’Europa” Tremosa assegurava que “el món coneix de sobres el sentiment real que hi ha i que va evidenciar-se amb participació massiva del  80% de l'electorat i 4 milions de vots. Tot plegat en una jornada sense cap incident, la qual cosa va sorprendre i meravellar fora”. Ramon Tremosa va dir també que “l’estat espanyol és conscient d’aquesta realitat des de fa anys i estudis emesos pel propi Centro de Investigaciones Sociológicas posen de manifest que com jove i formada és la població a Catalunya, més independentista és.”

Sginatures del seu llibre

Durant la trobada Tremosa va signar exemplars del seu llibre "Let Catalonia vote. El procés català vist des d'Europa" on fa un repàs als nombrosos articles que han aparegut a la premsa del món sobre aquest assumpte. Com a exemple, explica que “el diari The economist, després del 9N del 2014, va fer una portada, una editorial i 4 pàgines demanat deixar votar Catalunya, en entendre que la demanda independentista és massiva i més potent que l’escocesa.”

L’acte va servir per inaugurar tot un seguit de trobades a l’aire lliure amb persones de reconegut prestigi organitzades per l’ANC de Gavà i anomenades “Vespres estelats”.

Redacció / Foto: El Bruguers

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix