El PSC del Baix Llobregat fixa en 1075€ mensuals el salari de referència

Els alcaldes i alcaldesses demanen a la Generalitat que apliqui immediatament un salari mínim que garanteixi unes condicions de vida dignes als treballadors i treballadores.

Des del PSC del Baix Llobregat demanem a la Generalitat de Catalunya que estableixi una remuneració de referència per sobre del salari mínim actual, amb el propòsit d'assegurar unes condicions dignes de vida a qualsevol persona laboralment activa.

El primer secretari del PSC del Baix Llobregat i alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda ha sol·licitat al govern de la Generalitat "que legisli l'aplicació del salari de 1075€ mensual de manera immediata a tota Catalunya, tenint en compte que la greu situació que viuen actualment moltes famílies al nostre país no pot esperar més". A més ha recordat que "és urgent establir una remuneració mínima que permeti als i les treballadores assegurar les seves necessitats bàsiques tals com l'alimentació, l'habitatge, la llum, gas i agua per poder viure dignament amb la seva família."

Els alcaldes i alcaldesses socialistes del Baix Llobregat creuen que és necessari avançar cap a aquest tipus de solució i es comprometen a treballar en aquest sentit. A més, per aconseguir el màxim consens, els i les alcaldesses demanen també obrir un espai de diàleg i debat amb els sindicats, les patronals, la resta d'administracions i forces polítiques. "Estem convençuts que un salari de referència facilitarà una major estabilitat a les plantilles i als mercats locals, alhora que millorarà l'eficiència, la productivitat i la qualitat, incrementarà el consum i farà del Baix Llobregat una comarca més competitiva", han explicat.

Redacció / Foto: PSC Baix Llobregat


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
80

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix