El PP de Castelldefels vol la Selecció Espanyola de Futbol

Els populars presenten una moció per demanar que el combinat nacional pugui disputar un partit oficial a la província i s'instal·li una pantalla gegant a Castelldefels durant l'Eurocopa 2016.

El Grup Municipal Popular de Castelldefels ha registrat una moció que serà debatuda en el ple d'aquest dijous perquè l'Ajuntament de Castelldefels realitzi les gestions oportunes per a la celebració d'un partit oficial d'Espanya a Barcelona. D'aquesta forma, s’afegeix a la petició que va fer el PP Cornellà unes setmanes enrere.

El portaveu popular i exalcalde, Manu Reyes, afirma que, tal com recull la moció "resulta sorprenent que la Selecció Espanyola Absoluta de Futbol malgrat els triomfs recollits i del prestigi internacional al qual ha arribat, no jugui un partit oficial a Catalunya des del 12 d'octubre de 1975”. Per a aquesta formació, "aquests recents triomfs no només han servit per projectar als nostres futbolistes d'elit sinó també per posar en valor l'esport basi del nostre país, i prestigiar la marca Espanya. Qualsevol poble o ciutat d'Espanya estarien encantats de poder acollir un partit oficial de la Selecció Espanyola Absoluta de Futbol, però per a això es requereixen unes infraestructures esportives mínimes que no existeixen en tots els llocs i a la província de Barcelona tenim la sort de disposar."

A més, el PP també demana en la moció que en el cas que la Selecció Espanyola de futbol arribés durant l'Eurocopa del proper estiu a partits de gran transcendència (semifinals i final) es procedeixi a la instal·lació d'una pantalla geganta a la Plaça de l'Església de Castelldefels com ja es va fer en el 2012 quan governava Manuel Reyes perquè els veïns puguin seguir la trobada.

Redacció / Foto: PP Castelldefels

 

 

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix