ERC presenta un recurs en contra del PDU del Delta del Llobregat

Els republicans consideren que no permetrà un desenvolupament territorial respectuós amb el medi ambient i la ciutadania dels diferents municipis i que no s’adapta a les necessitats municipals.

Esquerra Republicana del Baix Llobregat i L’Hospitalet va presentar un recurs contra el PDU del Delta del Llobregat davant del registre del Departament de Territori i Sostenibilitat. L’ha va presentar el president comarcal, Jordi Albert, acompanyat d’alguns regidors dels pobles més afectats pel projecte.

Amb aquest nou pas, ERC segueix oposant-se a l’aprovació d’aquest pla i en demana la seva retirada. Fa mesos, juntament amb diferents entitats ecologistes, va presentar al·legacions a la PDU del Delta, ja que considera que aquest pla no permetrà un desenvolupament territorial respectuós amb el medi ambient i la ciutadania dels diferents municipis i que no s’adapta a les necessitats municipals. També va votar en contra a la comissió d’urbanisme de l’Àmbit Metropolità.

Al llarg d’aquest procés, Esquerra Baix Llobregat i l'Hospitalet, ha tingut diverses reunions amb la Direcció General d'Urbanisme que sempre ha remarcat, han estat molt cordials però sense avenços.

Aquest Pla Director Urbanístic d’àmbits d’activitat econòmica del Delta del Llobregat afecta principalment als municipis de Gavà, Sant Boi de Llobregat i Viladecans. Els diferents portaveus de grups municipals d’Esquerra de la comarca on afecta aquest pla, han manifestat novament el seu compromís per aturar el pla si tenen responsabilitats de govern municipal.

Redacció / Foto: ERC

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix