Ratllen i marquen com a "feixista" el cotxe d'una regidora del PP

L'edil de Castelldefels ha presentat una denúncia per aquest atac que no és el primer que sofreix.

Una regidora del Partit Popular de Castelldefels ha presentat una denúncia per posar en coneixement de la policia l'atac del qual va ser víctima la passada setmana quan el seu cotxe va aparèixer ple de ratllades i marcat amb la paraula "Feixista" (en català).

El portaveu del PP a Castelldefels i exalcalde, Manu Reyes, ha condemnat l'acte al qual ha qualificat de covard i intolerant: "El meu més enèrgica repulsa al que li ha ocorregut a la nostra companya. Una vergonya que demostra la intolerància i covardia dels qui no respecten als quals pensem diferent. La veritat és que lamentablement hi ha persones que tracten de trencar la convivència a Castelldefels però no anem a caure en cap provocació i seguirem defensant la llibertat, les nostres idees i projectes, i per descomptat, la unitat d'Espanya."

Reyes ha recordat que anteriorment altres tres regidors del grup municipal ja van patir episodis semblants que van causar desperfectes en els seus vehicles i que la seu del Partit Popular en el municipi ha estat atacada diverses vegades amb pintades i insults en la façana i en el rètol.


Per la seva banda, la regidora, qui fa uns mesos denunciava també que uns individus van intentar saltar a la balconada de la seva casa per llevar-li la bandera d'Espanya i tirar-li ous, ha manifestat a les xarxes socials que "jo no qüestiono i molt menys càstig a ningú per les seves idees. Jo estic pel respecte i la convivència. Jo sóc veïna de Castelldefels i seguiré treballant pel meu poble amb orgull i sense descans. Però també ho faré per les meves idees, els meus principis i el meu partit. Els intents de callar per part dels qui no respecten les regles de la democràcia solament aconsegueixen que em reafirmi encara més en les meves conviccions.”

 Redacció / Foto: PP Castelldefels

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix