ICV Cornellà ha renovat els òrgans de direcció

Javier Rubio i Anna Caminals han estat escollits els nous coordinadors locals unes setmanes abans de l'Assemblea Nacional d’ICV.

En l’assemblea que va tenir lloc el passat dissabte 5 de març, es van renovar els òrgans de direcció de la formació local, escollint per unanimitat Anna Caminals, exregidora de la formació durant el mandat 2011-15 i Javier Rubio, actual coordinador local. ICV Cornellà assumeix així la figura de la co-coordinació, tal com ja fa ICV a nivell nacional i a diferents localitats. En aquest sentit, la candidatura que opta a l’elecció està formada per dues persones,

Javier Rubio, l’actual coordinador local, ha valorat la idoneïtat del moment per encetar una nova etapa dient que “deixem enrere un període polític i electoral intens, i ens endinsem en un present a mitjà i llarg termini de canvis polítics profunds arreu de l’Estat, per tant, un moment aquest que hem cregut important per fer balanç a nivell local que ens permeti avaluar on estem i cap a on volem anar. Un escenari en el qual veiem més que necessari renovar els òrgans de direcció d’ICV a Cornellà, que ens ha de permetre encetar els nous reptes que ens plantegem com a organització.”

Els candidats a la coordinació es marquen com a objectiu enfortir l’organització “després de les diverses eleccions celebrades i del procés de confluència en el que ICV està immersa, volem explotar les nostres potencialitats, amb l’objectiu prioritari de més forta la nostra organització durant els quatre anys que tenim al davant.”

Els reptes

En el marc de l’assemblea els candidats han plantejat els reptes que la formació ecosocialista té per davant els propers quatre anys, “Considerem que ICV té molt a aportar en la lluita per una Cornellà més justa i sostenible; ICV ha demostrat una trajectòria de compromís, responsabilitat, coneixement i un gran teixit organitzatiu. En aquesta nova etapa ambdós volem ser l'instrument que faci servir tota la militància per desenvolupar el que considerem projecte imprescindible de l'esquerra a Cornellà. I ho farem acompanyats d'un equip de persones que ja han mostrat la seva conformitat amb la nostra proposta”, han conclòs Caminals i Rubio.

Redacció / Foto: ICV Cornellà

 

 


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix