Garcia Albiol arremet contra Luis de Guindos i Junqueras

El Coordinador General del PPC, que ha visitat avui l'Hospital de Viladecans, lamenta que el ministre rebi en secret al número dos del Govern, qui manté una constant actitud de desafiament independentista.

El Coordinador General del Partit Popular Català, Xavier García Albiol, ha estat molt contundent avui contra el ministre d'Economia, Luis de Guindos, després que aquest hagi acceptat reunir-se amb el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras. Segons García Albiol, "lamento que des de la bona fe, un ministre del Govern hagi caigut en el parany de la Generalitat, ja que mentre es dediquen a parlar malament sobre Espanya i del molt que l'Estat els roba, quan s'apaguen els focus corren a demanar reunions secretes amb els ministres” . Unes declaracions efectuades durant la seva visita a l'Hospital de Viladecans.

García Albiol considera que la constant actitud de desafiament independentista d'Oriol Junqueras i de tot el govern català, "amb constants insults cap a l'Executiu d'Espanya i al PP, és motiu més que suficient per no hi hagi reunions d'aquest tipus". El coordinador general dels populars catalans expressen, així mateix, "el profund malestar del PPC pels termes de la reunió entri De Guindos i Junqueras."

El dirigent popular ha recordat que Oriol Junqueras ha posat de manifest recentment la seva voluntat que la Generalitat recapti tots els tributs dels catalans i no aporti res a l'Estat. Segons García Albiol, "el PPC aposta pel diàleg entre el Govern d'Espanya i la Generalitat, per la qual cosa no ens sembla en absolut adequat acceptar l'estratègia hipòcrita dels governants independentistes." 

Redacció / Foto: PPC

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix