Neix una nova app per a mòbils per promoure la igualtat

La Joventut Socialista del Baix Llobregat ha presentat aquesta iniciativa amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones. 

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones, la Joventut Socialista del Baix Llobregat ha publicat una aplicació per mòbils per promoure la igualtat de dones i homes. L'aplicació integra un test sobre feminisme amb qüestions de tipus històric, social, cultural i esportiu entre d'altres, per poder demostrar els coneixements sobre el paper de les dones al llarg de la història, així com les aportacions dels moviments feministes.    

L'organització política juvenil ha volgut fer especial èmfasi en la prevenció de la violència de gènere, per això en aquesta mateixa aplicació s'integren els Serveis i Recursos Contra la Violència de Gènere de tota Espanya i Catalunya, així com els telèfons 016 o el 900 900 120, i un accés directe al mapa de recursos contra la violència de gènere de tota Espanya.

D’altra banda, s'ha integrat informació de tots els Serveis d'Informació i Atenció a les Dones de la comarca del Baix Llobregat, és a dir, els SIAD, amb les dades necessàries per a contactar.

Finalment s'ha inclòs un apartat amb vinyetes que exemplifiquen situacions d'una relació abusiva, amb l'objectiu  d'afavorir la detecció de la violència masclista per part de les i els més joves.

En paraules de la secretària d'Igualtat de la Joventut Socialista del Baix Llobregat, Morgana Vargas, "cal estendre la reivindicació del feminisme durant els 365 dies de l'any", per això "hem apostat per una APP que integra tota la informació de forma gràfica.”

De moment, l'aplicació ja pot descarregar-se gratuïtament des de la botiga Play Store per a mòbils i tauletes amb sistema Android, i pot trobar-se amb el nom "Igualtat a l'Baix Llobregat". 

Redacció / Foto: PSC-Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix