Polítics d’ERC es trobaran amb representants de l’hospital de Viladecans

La reunió es farà demà on la delegació republicana escoltarà les demandes de la Junta de Personal del centre sanitari.

Una representació de diputats i regidors d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) es reunirà demà dimecres 10 de febrer amb la Junta de Personal de l'Hospital de Viladecans per escoltar les seves demandes i refermar el compromís de complir des del nou Govern de la Generalitat les resolucions aprovades pel Parlament de Catalunya per millorar i ampliar el centre. La delegació d'ERC estarà encapçalada per les diputades Anna Simó i Alba Vergés i comptarà també amb regidors del partit als Ajuntaments de Gavà, Castelldefels, Begues i Viladecans.

La trobada s'emmarca dins els objectius marcats en la moció presentada pel grup municipal d'ERC-Gavà al Ple del passat gener, aprovada per unanimitat, a on s'instava al Govern de la Generalitat de Catalunya a licitar enguany l'avanprojecte i el projecte d'ampliació de l'Hospital de Viladecans amb l'objectiu que segueixi exercint de centre de referència a la zona. 

Més personal i recursos

També es demanava el compliment dels acords entre el Parlament, els ajuntaments i l'executiu català per incrementar el personal i els recursos materials necessaris per reduir-ne substancialment les llistes d'espera i el col·lapse d'urgències. En aquest sentit, a la reunió s'avançaran dades sobre l'estat de la tramitació de l'ampliació i s'explicarà l'abast del projecte recentment aprovat en el context del Pla de Xoc per reduir les llistes d'espera. 

Després d'aquest primer contacte amb la Junta de Personal, està previst que en les properes setmanes el nou conseller de Salut, Antoni Comín, abordi personalment la problemàtica del centre, amb contactes directes amb totes les parts interessades.

 Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix