Emotiu reconeixement al polític santfeliuenc Jaume Bosch

ICV va organitzar al teatre del Centre Parroquial una trobada de companys del partit que van posar en valor la seva trajectòria tant a nivell municipal com català i espanyol.

El teatre del Centre Parroquial de Sant Feliu de Llobregat va acollir un acte de reconeixement a la trajectòria política d’en Jaume Bosch (ICV). Després d'un vídeo en què molts amics i amigues li van donar mostres de la seva amistat, van intervenir diverses persones com Conxita Sánchez, presidenta del Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat i José Luís Atienza, regidor de Viladecans. Van voler participar també Francesc Baltasar, exalcalde de Sant Feliu i exconseller de la Generalitat, Eulàlia Vintró, exregidora de Barcelona i exdiputada, Candela López, alcaldessa de Castelldefels, Dolors Camats, coordinadora d'ICV, Pasqual Mollà, de Compromís; i Joan Saura, expresident d'ICV i conseller; que van destacar diferents aspectes de la seva relació amb Jaume Bosch.

També es va poder veure un vídeo amb moments destacats de la seva activitat política com l'entrada a l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat amb el Cesc Baltasar després d'haver guanyat les primeres eleccions municipals democràtiques. A més, les seves filles -Tell i Clara- van fer una entranyable i a moments irònica. I va acabar intervenint el Jaume Bosch que ens va explicar que comença una nova etapa, allunyat de la primera línia però no de la participació.

Dilatada trajectòria política

Jaume Bosch compta amb un ampli bagatge, durant vint i un anys, desenvolupament diverses tasques en el món municipal però també català i nacional, com a regidor de l’Ajuntament, però també com a diputat o senador, tot destacant la seva aportació a la política municipal i de Catalunya, la defensa dels interessos territorials del Baix Llobregat, en temes com l’oposició a EuroVegas o la protecció del Parc Agrari, o la seva contribució, com a ponent, en la redacció de l’Estatut.

Redacció / Foto: ICV

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix