Verònica Borja (GSSP) presenta la seva renúncia com a regidora

Marxa per “raons professionals” per no poder compaginar la feina amb la política, i a partir d'ara Juan Carlos Bondia ocuparà el seu lloc.

La fins ara regidora de GSSP a l’Ajuntament de Gavà, Verònica Borja, ha fet efectiva la seva renúncia al càrrec en la sessió ordinària del Ple municipal de Gavà aquest passat dijous. Tal com Borja ja va fer saber les seves raons “són professionals” per no poder compaginar com ella voldria la seva feina amb les responsabilitats polítiques. “Crec que el més honest és plegar si no puc mantenir el meu rendiment al 100%, i d’altra banda, considero que aquest gest no hauria de ser quelcom tan excepcional. Per part meva, seguiré treballant a Podemos perquè la gent estigui present a les institucions, i espero que el company que entri, en lloc meu, mantingui el compromís ètic que vaig adquirir jo”. El seu substitut serà Juan Carlos Bondia.

Redacció / Foto: Ajuntament de Gavà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix