Reyes convida a l’alcaldessa a manifestar-se contra l’independentisme

L’exalcalde de Castelldefels participarà en una concentració de Societat Civil Catalana i anima a Candela López a “demostrar que governa per a tots, inclosos pels 81% dels veïns que no aposten per la independència”.

L’exalcalde de Castelldefels, el popular Manuel Reyes, ha convidat a l'actual alcaldessa de Castelldefels, Candela López, a assistir a la concentració organitzada aquest diumenge per Societat Civil Catalana sota el lema "El procés ens roba".

En el primer ple municipal de l'any, celebrat ahir, Reyes va animar López a "que demostri que governa per a tots, inclosos pel 81% dels veïns de Castelldefels que no aposten per la independència" alhora que va recriminar a l'alcaldessa per presidir un acte partidista organitzat en el municipi per diferents entitats per presentar una campanya dirigida als immigrants en favor de la independència. "No compartim que l'alcaldessa presideixi un acte per captar immigrants a favor de la independència", ha declarat.

Redacció / Foto: FCBS

 

 


 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix