Elisabeth Valencia (C’s) renunciarà a la seva acta de regidora

El substitut a l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat serà Alejandro Cano, que prendrà possessió del càrrec en el Ple de febrer.

La Diputada al Parlament de Catalunya i regidora de Ciutadans (c’s) a l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, Elisabeth Valencia, ha anunciat que en el proper ple municipal presentarà la renuncia a la seva acta de regidor."A Ciutadans no acumulem càrrecs per això tots els diputats amb responsabilitats municipals renunciem a l'acta de regidor", ha afirmat Valencia i ha explicat que deixa les responsabilitats municipals "en aplicació de la incompatibilitat de càrrecs que estableixen els Estatuts del partit”. La renúncia de Valencia es farà efectiva en el proper ple municipal que tindrà lloc el dia 28 de gener. El substituirà Alejandro Cano, que prendrà possessió del càrrec en el següent ple del mes de febrer. Àlex Cano va néixer a Barcelona l'any 1986. Actualment treballa com a responsable del departament logístic a una multinacional relacionada amb el sector electrònic, té un grau superior de Disseny i Producció Editorial cursat als Salesians de Sarrià.

Elisabeth Valencia ha agrait “tota la confiança dipositada en la meva persona per a exercir el càrrec. Ha estat un honor formar part de la corporació de l'Ajuntament de Sant Feliu. Continuaré vinculada a la ciutat, perquè coordino l'agrupació de Sant Feliu i continuaré com a Diputada al Parlament de Catalunya”. A més ha assegurat que “defensaré els interessos dels catalans tenint molt presents, també, els de Sant Feliu de Llobregat i el Baix Llobregat, ciutat i comarca que sempre estaran en el meu cap i en el meu cor.”

Redacció / Foto: ETV

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix