Suport d’ICV-EUiA Sant Feliu contra el tancament de les aules de P3

Segons els ecosocialistes “la defensa d’una educació pública de qualitat és prioritària per construir una societat i una ciutat de persones lliures i iguals”.

El Departament d'Educació de la Generalitat té previst tancar una de les dues línies de P3 de l'escola Miquel Martí i Pol de Sant Feliu de Llobregat de cara al curs vinent amb motiu de la baixada de la natalitat.

Segons maniesta ICV-EUiA “el Govern de la Generalitat torna a intentar agredir a l’escola pública, tot preveiem la reducció d’aules de P3 per al proper any, únicament als centres públics. Davant d’aquesta decisió, donem suport a les mobilitzacions impulsades per la comunitat educativa, atès que l'Educació és una prioritat per construir una societat i una ciutat de persones lliures i amb la que es garanteixin els drets fonamentals, com l’educació a tothom. I això passa per garantir un servei educatiu públic de qualitat, amb recursos, i a l’abast de totes les persones.”

Els ecosocialistes convoquen a tota la ciutadania a donar suport a l’escola pública, participant activament en les mobilitzacions convocades, per aquest dissabte, 23 de gener, a partir de les 11 hores, a la Plaça de la Vila. La convocatòria la fan les AMPA de Sant Feliu.

Redacció / Foto: Diputació de Barcelona

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix