C’s vol una millora assistencial i laboral a l’Hospital de Viladecans

El portaveu municipal, Miguel Ángel Ibáñez, recorda que "no es poden fer promeses i que no  es materialitzen perquè amb la salut no es pot jugar".

El portaveu del grup municipal de Ciutadans (C's) a Gavà, Miguel Ángel Ibáñez ha assegurat que "cal millorar la qualitat assistencial i laboral de l'hospital de Viladecans". Ibáñez va fer aquesta manifestació després d'assistir a la concentració convocada per la plataforma "En Defensa de l'Hospital de Viladecans" en protesta per les males condicions assistencials i laborals  del centre sanitari. El regidor gavanenc va afegir que "la  prioritat ha de ser la sanitat" i per aquest motiu ha reclamat que això es tingui en compte "a l'hora de fer els pressupostos."

En declaracions als mitjans de comunicació Ibañez va anunciar que "Ciutadans té clar que la salut és un dels primers drets fonamentals" i va explicar que la líder de C's a Catalunya, Inés Arrimadas, juntament amb membres del Grup Parlamentari "s'han reunit aquesta setmana amb representats de la Junta de Personal de l'Hospital, sindicats i  representats veïnals per conèixer de primera mà la situació del centre".

Ibáñez també va assegurar que fruit de la reunió el Grup Parlamentari de Ciutadans "ha presentat set preguntes parlamentàries on es tracten qüestions fonamentals com el dèficit de personal o la necessitat de dotar el centre de més serveis". "Sempre hem reivindicat la necessitat de millorar l'Hospital perquè amb la salut no es poden fer promeses que no es compleixen", va concloure.

 

Redacció / Foto: C’s

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Enguany, Al Carrer comptarà amb cinc companyies internacionals, quatre franceses i una italiana

Viladecans presenta la trenta-cinquena edició del Festival Al Carrer

Del 5 al 7 de juliol, el municipi es transformarà en un escenari artístic totalment gratuït amb 36 companyies teatrals que presentaran 77 funcions
81

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix