Josep Borrell podrà presentar avui el seu llibre a la Biblioteca de Viladecans

La Junta Electoral ha autoritzat l’acte després que grup municipal d’ERC presentés la denúncia.

La secció local d’ERC a Viladecans ha rebut aquest matí resposta negativa a la denúncia que va presentar divendres passat a la Junta Electoral de Zona de l’Hospitalet de Llobregat en què demanava la suspensió de la presentació de l’últim llibre de l’exministre socialista, Josep Borrell, previst per aquest vespre a la Biblioteca de Viladecans, a només quatre dies del 20 de desembre.

Segons els republicans, l’acte està organitzat aparentment per la mateixa biblioteca i s’ha difós com una activitat cultural més, fora de campanya, però cal recordar que es tracta d’un equipament públic gestionat per un ajuntament governat pel PSC amb 11 regidors. A més a més, fa dies que els socialistes de Viladecans estan difonent la presentació a les xarxes socials com si es tractés d’un acte de partit, tal com es pot comprovar en diverses captures de pantalla.

La Junta Electoral ha autoritzat l’acte després de diverses deliberacions. Segons els republicans, “una decisió més de la justícia espanyola que ERC lamenta i no comparteix tenint en compte que estem en plena campanya de les eleccions al Congrés i que la presentació tindrà una inequívoca finalitat electoralista per part del PSC. No en va, Borrell està participant activament en els actes electorals dels socialistes i diumenge passat va intervenir en un míting a Mataró al costat de la cap de llista per Barcelona Carme Chacón. Allà mateix va aprofitar per fer difusió del seu llibre “Las cuentas y los cuentos de la independencia”, tal com es pot comprovar en la fotografia adjunta.

El president de la secció local d’ERC a Viladecans, Xavi Martín, ha lamentat que “tot i utilitzar recursos públics per fer l’activitat, com és la Biblioteca Municipal i els  mitjans de comunicació de l’Ajuntament, pagats per tots, per fer un acte marcadament polític en plena campanya electoral, i partidista a favor del PSC que el difon a les xarxes socials, la Junta considera que la presentació es pot fer sense problemes”. “És obvi”, ha afegit, “que ho hem d’acceptar, però no ho compartim. Estem cansats de veure com el PSC confon l’Ajuntament i els equipaments municipals amb casa seva, és el que passa després de tants anys governant. Per això des d’Esquerra ens rebel·lem contra aquest model de fer ciutat i de fer política i ho denunciarem sempre que faci falta allà on calgui, ens facin cas o no.”

Redacció / Foto: ERC-Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix